Zdravý a klidný spánek našich nejmenších, nejen během noci

Antirefluxní polštáře pro miminko

Při vybírání výbavičky pro miminko je třeba si položit otázku zejména co se týče spánku a bezpečnosti během něj. Velmi důležitá je nejen samotná postýlka, ale také výbavička v ní. Po kvalitní matraci, textiliích je velmi důležité vybrat i správný polštářek. Mnohé polštáře ještě nejsou vhodné pro miminka od narození, respektive, nejsou nutné, proto musíte zvolit bezpečnou a vhodnou alternativu, která miminku neublíží.
Vždy při kompletování výbavičky doporučujeme naše klínové (antirefluxní) polštářky.

Co to ten klínový (antirefluxní) polštář je?

Klínový nebo tedy antirefluxní polštář má 15 stupňový úhel naklonění, který zajišťuje děťátku správnou polohu během spánku, odpočinku, bdění.
Velkou výhodou těchto polštářů je, zaručuje bezpečnou a stabilní oporu hlavy, čímž snižuje napětí v krční páteři miminka , neomezuje krevní a přísun kyslíku a předchází tak vzniku onemocnění páteře.

Antirefliuxní polštář pro miminko

Polštář můžete umístit pod matraci nebo pro lepší efekt přímo na matraci. K polštářku lze zakoupit i bavlněné náhradní povlečení.

Klínový polštářek zamezuje ublinkávání u miminek (zejména u novorozenců, kdy se projevují příznaky refluxu) a tím se tak snižuje riziko vdechnutí zvratků. Během nachlazení děťátka je tento polštářek ideální, pro lepší odtok hlenů , hleny tak odtékají průběžně a děťátku se lépe dýchá a nedusí se.

Polštářek nemá věkové omezení, proto polštářek můžete využívat tak dlouho, jak uznáte za vhodné.